Върни се горе

          На 26 ноември 2013 г. /вторник/ заместник-министърът на здравеопазването проф. д-р Чавдар Славов ще открие Националната среща за представяне на добри практики в контрола на туберкулозата и мултирезистентната туберкулоза (MDR-TB) при работа сред уязвимите групи. По време на събитието ще бъдат представени добри практики в контрола на туберкулозата в България сред групите в най-висок риск, както и постиженията в резултат на съвместните действия на Министерство на здравеопазването, специализираните лечебни заведения за туберкулоза и неправителствени организации. 
 
         На срещата са поканени да участват представители от различни институции и чуждестранни дипломатически представителства, народни представители от Парламентарната комисия по здравеопазване, представители на лечебни заведения за лечение на туберкулоза и на неправителствени организации, имащи отношение към превенцията и контрола на туберкулозата. 

        Откриването ще се състои в зала „Опал” на хотел „Принцес” в гр. София от 9, 00 ч. на 26.11.2013 г. В 11, 45 ч. е предвидена пресконференция за журналисти.
 
 
 
Програма на събитието можете да намерите в прикачения файл.

Сподели в: